МИЛАРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ

МОДУЛИ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ

Имаме богат опит в производството на цялостни решения за автоматизиране на процеси в полупроводниковата индустрия. Нашите модули (EFEM) и системи (SWS) се използват от най-известните компании в производството на микрочипове и процесори. Предлагаме разработка и производство на различни видове поточни линии за автоматизиране на производствени процеси.

Милара Интернешънъл има над 15 години опит в производството на роботи-манипулатори на силициеви пластини използвани в полупроводниковата (семикондукторната) индустрия за производството на микрочипове. Разполагаме със серийно производство на стандартизирани модели роботи, като предлагаме и поръчкови индивидуални изпълнения разработени от нашият инженерен екип

Нашата най-нова инвестиция са лекотоварните електрически автомобили. Участваме в разработката и производството на нов модел електрически автомобил с усъвършенствани технологии и подобрени показатели. Разполагаме с поточна линия позволяваща серийно производство отговарящо на всички стандарти за качество. Новите модели компактни електрически камиони ще имат възможност за интеграция със софтуер за управление на автопаркове (fleet management) и по голям пробег с едно зареждане.