МИЛАРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

ЗА НАС

Нашата МИСИЯ

Милара Интернешънъл е основана през 2006 г. в гр. Пловдив. Заедно с централата ни Milara, Inc. USA имаме дълга история в разработването на проекти за автоматизация, обслужващи нуждите на полупроводниковата, автомобилната и медицинската индустрия. Признати сме като водещ международен доставчик на решения за автоматизация на силициеви пластини за глобални клиенти от най-високо ниво в САЩ, Европа и Азия. Портфолиото на компанията включва производството на високотехнологични инструменти за обработка на силициеви пластини като модули за автоматизация (EFEM), манипулатори на силициеви пластини, сортиращи машини, роботи, подравняващи устройства и много други. В допълнение Милара Интернешънъл предлага услуги за прецизна обработка с ЦПУ, комплексни решения за автоматизация на производството и договорно механично проектиране. Дългогодишният опит на Milara в роботиката и мехатрониката може да задоволи всяко изискване на клиента за автоматизация на производството.
Това, което стои като конкурентно предимство за Милара, е вертикално интегрираната производствена система, която гарантира строго контролирани производствени процеси и безкомпромисно качество на крайния продукт. Нашият екип от квалифицирани професионалисти е посветен на предоставянето на продукти и услуги, които надхвърлят очакванията на клиентите. Основните ценности на Милара за решителност, ангажираност, качество на продукцията, удовлетвореност на клиентите, непрекъснато подобрение и работа в екип са основният двигател на дейността на компанията.

Нашата ИСТОРИЯ

2019
2018
2017
2012
2006
Производство на електромобили
През 2019г Милара Интернешънъл влиза в производството на електомобили, а по късно в партньорство със Севик създава дизайн на нов модел електрически автомобил.
Сертификат за качество ISO 9001:2015
От 2018 година в Милара Интернешънъл функционира най-висок клас интегрирана система за безопасност на труда сертифицирана по ISO.
Разширяване на производството
През 2017г. Милара Интернешънъл разширява производствената си база с близо 4000 кв.м.
Проекти финансирани от ЕС
От 2012г до 2014г Милара Интернешънъл печели няколко проекта за модернизация на базата си финансирани от Европейския фонд за регионално развитие.
Създаване на Милара Интернешънъл
Милара Интернешънъл е основана през 2006 година като подразделение на Milara Inc. USA.

Нашето БЪДЕЩЕ

Енергийна неутралност чрез зелена енергия

Енергийна неутралност чрез зелена енергия

Direction Arrows
2023
Пълна автоматизация и нано технологии

Пълна автоматизация и нано технологии

Direction Arrows
2025
Изкуствен интелект и машинно самообучение

Изкуствен интелект и машинно самообучение

2027

ОТДЕЛИ

Конструктори

В Милара Интернешънъл ние не предлагаме само машининг на Вашите детайли. Ние предлагаме пълната гама инженерни услуги, която може да изгради Вашето предприятие от оснивите му до върха на пазара.

Нашите инженерни екипи са специално подбрани от висококвалифициран персонал с опит и познание как се създава дизайн за нов продукт. Било то прототип за Ваша идея, нова машина, разработване на нов модул към вече съществуваща техника или нейната автоматизация Вие може да разчитате на нашия инженерен отдел.

Асемблиране

Окончателното сглобяване и окомплектоване на роботите и сглобяване на машините се извършва в модерно оборудвана зона на площ от 2000 кв.м. Всяка обособена зона разполага със LCD монитори показващи чертежи и модели на сглобяваното изделие, които дават насоки на монтажниците при асемблирането на всеки детайл. Монтажните зони са оборудвани със най-модерните инструменти, измервателни уреди и машини.

Производствен

Милара Интернешънъл се гордее със своите производствени отдели, съставени от най-добрите машини на пазара, носещи несравнима скорост на производство и точност на изработка. Специализирани сме във прецизната изработка на детайли от метал. Двата машинни цеха са обурудвани с японски машини Mazak и са разположени на площ от 2800 кв.м.

Контрол на качеството

Всеки продукт, произведен в Милара Инетрнешънъл преминава през няколко етапа на контрол, преди да достигне клиента. Отделът за технологичен контрол е оборудван с модерна измервателна техника, която следи за изпълнение на технологичните и качествени показатели на готовата продукция. Милара е сертифицирана по ISO 9001:2015 с внедрена система за управление на качеството.  Зад всеки продукт, произведен от Милара Интернешънъл, стои отчет за качеството, придобит след множество проверки по точно определени показатели.

Тестване

Качеството за нас е без компромиси – всички машини, произведени от Милара Интернешънъл, преминават 72-часови тестове и други специфични процедури, за да сме сигурни, че качеството им покрива изискванията за всеки наш продукт. Тестовете се провеждат в специално обособена зона, разположена на площ от 955 кв.м. Оборудвани с необходимите инструменти и станции, нашите специалисти са разработили софтуер за цялостно тестване, като всички данни се съхраняват и изследват, за усъвършенстване на производството.

Софтуерен

От няколко години в Милара Интернешънъл функционира софтуерен отдел за клиенти. Екипът ни е съставен от опитни софтуерни инженери, млади и талантливи програмисти които са запознати напълно с хардуерните и софтуерни специфики на машините, които произвеждаме. Разработваме програмни продукти от собствен фреймурк за автоматизация до персонализирани софтуерни решения за микроконтролери и системи.

Coding programmer, digital software technology developer or software engineer working on laptop computer programming code on screen with mobile smart phone on table,

Склад

Складът на Милара Интернешънъл е разгърнат на площ от 1800 кв.м. Разпределен е в четири различни секции: за материали, за инструменти и две за готовата продукция – за машини и машинни елементи. Поддържаме голям асортимент от материали и резерви части за машините които произвеждаме, за да можем да отговорим бързо на нуждите на нашите клиенти.