Услуги

Предлагаме пълна гама от услуги по проектиране, изработка на изделия от метал и асемблиране на машини.

7-ТЕ СТЪПКИ КЪМ УСПЕХА С МИЛАРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Идея
Стартирате проект, който включва изработка на детайл или цялостен дизайн на машина
Запитване
Изпратете ни запитване и ще получите оптимална оферта за реализирането на вашите идеи
Инженерен дизайн
Нашият екип от високо-квалифицирани инженери ще изготви дизайн фокусиран върху качеството на изработката и бързото производство на детайлите.
Прототип
По ваше желание можем да изработим прототип за да се уверите в качеството на продукта си и да изследвате възможности за подобряването му.
Производство
Ще произведем вашият продукт в най-кратък срок по сертифициран стандарт за качество ISO 9001:2015
Доставка
Работим с най-големите логистични фирми, за да можем да доставим изработените детайли и продукти в най-кратък срок
Успех и поддръжка
Държим на обратната връзка от Вас за да споделяме успеха от реализираният проект. Предлагаме ви гаранционна и извън-гаранционна поддръжка.

Услугите които предлагаме

CNC Машининг

Милара Интернешънъл предлага механична обработка на детайли чрез CNC струговане и CNC фрезоване. Изработваме елементи от стомана (конструкционна, неръждаема и инструментална стомана), леки метални сплави (алуминий и алуминиеви сплави, титан и титанови сплави), а също и от тежки метали (бронз, мед и медни сплави).

Използвайки най-новите технологии в CNC и стандартното оборудване за металообработка, ние предоставяме на нашите клиенти детайли с перфектно качество.

Водно и лазерно рязане на метал

Предлагаме водно и лазерно рязане на различни видове листови метали. Режем черни, неръждаеми стомани, алуминий, мед, месинг. Имаме възможност за рязане на на дебели материали (до 100мм) без термично влияние, чрез водното рязане на метал.

Сглобяване и монтаж

Разполагаме с огромна база с няколко линии за монтаж на електронни и електромеханични компоненти. Милара Интернешънъл може да предложи цялостно асемблиране на изделия, модули и възли за всяка индустрия. Нашите висококвалифицирани монтажници поддържат най-висок стандарт на качество чрез сертификатите ISO 9001:2015 и ISO 45001:2018.

Проектиране и инженерен дизайн

Милара Интернешънъл предлага предлага пълна гама от услуги по проектиране и инженерен дизайн на машини, модули и компоненти за всяка индустрия. Нашите инженери имат над 10 години опит в разработката на машини за автоматизация на процеси в областта на електронната индустрия, медицината, автомобилостроенето и много други.

Не се колебайте да ни потърсите!

офис Пловдив - Адрес

ул. Георги Трингов 3, 4000 Пловдив, България

офис София - Адрес

сграда Инкубатор в Тех Парк, бул. „Цариградско шосе“ 111, 1784 София, България

Телефон

+359 32 234 100

Email

sales.bg@milaraint.com

Контакти