Милара и нейните служители с дарение към КСУ Олга Скобелева

В истинския дух на единство и състрадание сме развълнувани да споделим невероятния успех на нашата дарителска кампания, доказателство за щедростта, която определя душата на нашата компания. В Милара вярваме в силата на колектива и тази кампания е пример за забележителното въздействие, което можем да постигнем, когато се обединим с обща цел.

Всички събрани средства от служители и ръководството на Милара бяха използвани, за да доставят радост на тези, които имат най-голяма нужда от нея.

С общите усилия на нашия забележителен екип успяхме да закупим изобилие от храни, продукти от първа необходимост и ваучери за топли дрехи, които бяха дарени на Комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“ в град Пловдив.

Всички деца от домовете включени в КСУ „Олга Скобелева“ вече се докосват до магията на празниците, благодарение на добротата и доброжелателността на служителите и ръководството на Милара. Радостта и благодарността в очите на тези деца са неописуеми. Това е доказателство за дълбокото въздействие, което можем да имаме, когато насочваме нашата колективна енергия към постигане на положителна промяна. Всяка дарена вещ, всяко топло ястие и всяка дреха символизират не само материални подаръци, но и топлината на грижовния екип на Милара.

Пожелаваме на всички вас празници, изпълнени с любов, радост и топлина, знаейки, че поне за кратко сме променили живота на тези, които имат най-голяма нужда от това.

ГАЛЕРИЯ