МИЛАРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

Заедно с партньорите ни от Sevic имаме мисия да разработваме и произвеждаме удобни за употреба и напълно електрически превозни средства предназначени за търговията. Чрез комбиниране на иновации и креативност, ще превърнем нашата планета в място използващо само електрически транспорт без вредни емисии и ще позволим на бизнеса да стане по-устойчив.

Новият модел Sevic V500e – проектиран и произведен в завода на Милара Интернешънъл, е лек автомобил с обхват над 300 км. Този електромобил използва интелигентна архитектура на превозното средство със сменяеми карго структури. Предлагат се карго кутии за доставки от „последната миля“, карго кутии по поръчка за пощенски услуги, платформа за обслужване на общински предприятия и много други персонализирани решения. Моделът V500e разполага с 15 kW електрически асинхронен двигател и товароносимост между 500 и 600 кг.

Моделът Sevic V500, също произведен в Милара, е проектиран да бъде адаптивен, гъвкав и рентабилен. Този електромобил има полезен товар от 565 кг и тежи 794 кг. Капацитетът на батерията на превозното средство е 13kWh. Той също така използва патентованата интелигентна архитектура със сменяеми карго структури. Архитектурата на автомобила е предназначена основно за доставки от „последната миля“ като се предлагат много варианти за персонализирани карго платформи.

Не се колебайте да ни потърсите!​

офис Пловдив - Адрес

ул. Георги Трингов 3, 4000 Пловдив, България

офис София - Адрес

сграда Инкубатор в Тех Парк, бул. „Цариградско шосе“ 111, 1784 София, България

Телефон

+359 32 234 100

Email

sales.bg@milaraint.com

Контакти